Carla Rutgers

Carla Rutgers - Psychologen BredaCarla Rutgers is gecertificeerd Coach, gepromoveerd Bioloog (dr), Psycholoog i.o. en heeft zich jarenlang gespecialiseerd op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Carla is een gevoelsmens en is bevlogen in haar vak. Ze werkt altijd vanuit kennis en wetenschap en heeft al vele stellen kunnen helpen met sekstherapie. Haar eigen ervaringen en tegenslagen hebben uiteindelijk van haar zelf een doorleefde ervaringsdeskundige gemaakt. Iemand die mensen echt begrijpt en verder helpt! Ze geeft deskundige hulp in de vorm van relatie en sekstherapie. Resultaat: betere seksbeleving, sterke verbondenheid, intimiteit en vooral méér levensvreugde.

Carla haar werkwijze en aanpak is mede gebaseerd EFT en het werk van psychiater dr. Ghysels. Zijn passie en kundigheid over seksualiteit binnen relaties is voor haar een inspiratiebron. Hij heeft 30 jaar praktisch onderzoek verricht om paren verder te helpen bij hun sexuele blokkades en kwetsures. Zijn werk is deels gebaseerd op zijn 13 inzichten. Deze hebben hun nut bewezen bij het oplossen van sexuele blokkades en het vormgeven van een sterke verbondenheid en intimiteit. Het baanbrekende van de aanpak gebaseerd op de 13 inzichten is dat mannen en vrouwen zich niet aan elkaar hoeven aan te passen maar juist helemaal zichzelf kunnen zijn.

Carla werkt intensief met koppels zodat er inzicht komt in elkaars emotionele en lichamelijke/biologische behoeften. Het koppel krijgt echte eye-openers, kennis en vaardigheden om valkuilen te vermijden die verbondenheid en liefde in de weg staan. Je leert ‘ja’ zeggen tegen jezelf en de ander. Carla merkt dat veel paren heel verwonderd zijn hoe natuurlijk deze ja-keuze na een tijdje voor hen is. Dit gedachtegoed met de hierbij behorende ervaringen wil ze graag met jullie delen. Dit doet ze op een warme, professionele en betrokken manier.

Deskundige hulp middels sekstherapie is het beste wat je voor jezelf en je partner kunt doen als het gaat om problemen rondom seks. Anders wordt seks zomaar een struikelblok in je relatie. Er ontstaat spanning, er komen toespelingen en bedekte verwijten. Als je seks helemaal uit de weg gaat samen, kan op lange termijn de biologische behoefte ervoor zorgen dat één van jullie vreemd gaat. En dat is voor veel mensen het ergste wat er maar kan gebeuren: je vertrouwen in je partner wordt geschonden. Sekstherapie biedt echt uitkomst.

Als Relatietherapeut en Coach staat Carla naast jullie. Ze begrijpt dat het spannend en moeilijk is om over problemen op seksueel gebied te praten. Carla gaat een traject in waarin je kennis kunt maken met haar. Wie is Carla en hoe werkt zij? Pas als je je vertrouwd en ontspannen voelt gaat Carla pas met de sekstherapie aan de slag. Alles kan besproken worden. Haar hulpverlening is mensgericht en altijd maatwerk!

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. Ik hoop je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen