Wilma van der Meeren

Wilma van der MeerenMijn naam is Wilma van der Meeren en ben ik al geruime tijd werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb een afgeronde studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht (afstudeerrichting Geestelijke GezondheidsKunde), ben BIG-geregistreerd Gezondheidszorg(GZ)-Psycholoog en Psychotherapeut en Supervisor/leertherapeut voor de VGcT.

Mijn persoonlijke blik op behandelen

Mijn persoonlijke blik op behandelen is het volgende: het vertrekpunt en middel voor verandering ligt binnen de relatie met jezelf en de ander.

Ik maak gebruik van verschillende methoden die mij het beste passen als het gaat om integratieve psychotherapie. Integratieve psychotherapie is een kortdurende therapievorm gericht op het ondersteunen van volwassenen met problemen en klachten van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard. Hierbij gebruik ik als basisoriëntatie de cognitieve gedragstherapie. Schemagerichte psychotherapie in zowel individueel als groepsverband is één van mijn favoriete. Eveneens ben ik ook erg enthousiast over IBA (Inference Based Approach), een cognitieve therapie voor mensen met een obsessieve compulsieve stoornis (OCS). Tevens ben ik actief lid van de VGCT (vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie) en de LVVP (Nederlands Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. Ik hoop je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen