Psychologische zorg bij letselschade

Heb je letsel opgelopen in het verkeer, tijdens werk, sport, op school,
medische fouten of bij geweld? Wacht niet langer. Wij kunnen je bijstaan!

Jaarlijks zijn er meer dan 130.000 mensen die letsel oplopen bij verkeersongelukken.
Uit onderzoek van het AMC blijkt dat bij 16% van de mensen in het eerste jaar posttraumatische stressstoornis (ptss) zich ontwikkelt.

Je hebt door een ongeval of door een ander emotionele en psychische schade opgelopen? Een (bedrijfs-)ongeval en letsel toegebracht door een ander grijpt diep in het dagelijkse (gezins-)leven en zorgt voor onverwachte problemen. Psychologische hulp maakt op deze momenten een wereld van verschil. Minder zorgen bevordert herstel, helpt je over je angsten heen zodat je de draad weer op kunt pakken.

Onze werkwijze

We starten met een intakegesprek en formuleren we je hulpvraag. We bespreken je doelstellingen en we bekijken of er een basis is voor een goede samenwerking. Op basis van het intakegesprek maken we voorstel voor een begeleidingstraject.

Het begeleidingstraject bestaat uit meerdere sessies die zowel bij ons in de praktijk, bij jou thuis of op een andere locatie plaats kunnen vinden. Tijdens het begeleidingstraject spelen mensen die belangrijk voor je zijn (je ouders, vrienden, kinderen, werkgever, etc) een belangrijke rol in je herstel.

Na het begeleidingstraject sta je er natuurlijk niet alleen voor! Onze letselschade psychologen staan je bij wanneer jij dat nodig hebt! Mocht je merken dat het even niet gaat of je advies nodig hebt dan staan we 24/7 voor je klaar.

Bij 12% van de kinderen ontwikkelt zich PTSS na letselschade…

Letselschade zorgt voor een trauma en grijpt erg in in het leven van je kind.
Wacht niet langer. Wij helpen jullie verder!

Een op de zes slachtoffers van een ernstig verkeers- of ander ongeluk
ontwikkelt een posttraumatische stressstoornis (ptss).

Psychologen Breda heeft een samenwerkingsverband met De Letselschade Raetsman (DLSR). DSLR werkt vanuit advocatenkantoren in Breda en Tilburg en staan slachtoffers van letselschade bij in heel zuid-west Nederland en daarbuiten.

DLSR

Psychische schade door letselschade

Psychische schade is een vorm van letselschade.
Wacht niet langer. Wij helpen je verder!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen