Tarieven van Psychologen Breda

Psychologen Breda wil graag transparant zijn over de tarieven zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

  • Consult per sessie (45 min) – € 115,00
  • Relatietherapie per sessie (75 tot max 90 min) – € 175,00.
  • De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de gekozen polis. In de praktijk vergoeden zij meestal ca. 55-75% van onze behandeling. Vanwege extra werkzaamheden zoals het opstellen van een behandelplan kost het intakegesprek voor vergoede zorg € 149. Dit bedrag wordt vergoed door de zorgverzekeraar. De behandelgesprekken zijn € 115 per sessie. Vraag uw zorgverzekeraar toestemming om in behandeling te mogen komen bij ons. Vraag daarnaast naar aanvullende voorwaarden (zoals maximum aantal sessies, percentage vergoeding etc.).

Let op:

  • Indien max. tijd wordt overschreden zal deze pro rata in rekening worden gebracht.
  • Tot en met 18 jaar worden behandelingen helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Sessies die beginnen na 17.30 uur vallen onder het avondtarief. Voor avondtarief rekenen wij een toeslag van €25,- per sessie

No show beleid van Psychologen Breda

Indien je een afspraak bij Psychologen Breda op werkdagen en 48 uur voorafgaand aan je afspraak telefonisch afzegt, dan brengen wij geen kosten in rekening. Wanneer je korter dan 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch afzegt, brengt Psychologen Breda de kosten voor de gemiste afspraak bij je in rekening (€115 per consult, €175 bij relatietherapie) uitgezonderd overmacht. Bij meerdere gemiste afspraken zal de behandeling worden afgesloten. Dit geldt ook voor een intake of onderzoek.

Psycholoog NIP - Registerpsycholoog NIP
Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen