Wendy Oostvogels

Wendy OostvogelsDe juiste richting ontdekken en vasthouden

Onze sessies starten we door aandacht te besteden aan wat voor jou belangrijk is in het leven én wat maakt dat je je hier onvoldoende op kan richten. Graag creëer ik een vertrouwde omgeving waarin je al je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, lastige gevoelens en pijnlijke herinneringen met me kan delen. Samen gaan we ontdekken hoe deze minder invloed op je gaan uitoefenen zodat je je lichter en vrijer kan gaan voelen. Ik pas hierbij voornamelijk de therapievormen Acceptatie & Commitment therapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness toe. Tijdens de sessies praten we niet alleen maar doen we ook oefeningen. Natuurlijk stemmen we samen af wat het beste bij je past.

Begeleiding op werkgebied

In deze tijd gebeurt er ontzettend veel binnen organisaties. Medewerkers worden regelmatig onpersoonlijker benadert of minder betrokken in het werkproces. Veranderingen in de werksituatie of verhoogde werkdruk kan extra spanning geven. Je besteed zóveel tijd van je leven aan werken. Als je niet goed op je plek zit en je je onzeker voelt, kan dit veel invloed hebben op je gezondheid en welzijn, zowel binnen als buiten je werk. Bij werkgerelateerde klachten help ik je graag verder. Naast begeleiding bij burnout/overspanningsklachten of problemen op de werkvloer kunnen we ook middels online vragenlijsten jouw talenten en interesses in kaart brengen. Door te bepalen waar jij energie van krijgt en welke beroepen of studies het beste bij je passen, kan je vervolgens tot actie overgaan.

Single- en relatiecoaching

Je merkt in deze tijd dat het lastig is om een geschikte partner te vinden. Dit komt onder andere omdat er meer keuze is dan vroeger en de verwachtingen van een partner door de individualisering zijn toegenomen. We bespreken tijdens de coachingsessies waar je tegenaan loopt in je single bestaan of in je relaties, nu of in het verleden. Wat voor partner past bij je en welke stappen kan je zetten om een eventuele passende relatie te vinden of te behouden?

Mijn eigen pad

Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik gestart aan de opleiding Management Toerisme aan de NHTV. Na mijn diploma te hebben behaald in de afstudeerrichting ondernemerschap, besefte ik dat het reizen, de talen en culturen ontzettend interessant waren maar ik miste iets. Ik wilde graag dichter bij mensen kunnen staan in mijn werk. Hierdoor ben ik, naast een parttime baan in de zorg, psychologie gaan sturen op de Universiteit van Tilburg waar ik in 2011 mijn master heb behaald. Ik ben mijn carrière gestart als Arbeid & Organisatiepsycholoog. Tijdens mijn functies als assessmentpsycholoog en HR Adviseur binnen commerciële en productie organisaties heb ik ervaring opgedaan met reorganisaties, verandertrajecten, loopbaancoaching en begeleiding bij ziekteverzuim. Na 6 leerzame jaren heb ik ervoor gekozen om mijzelf uitsluitend te gaan richten op wat mij het meeste voldoening geeft, namelijk anderen verder op weg helpen in het leven. Doorlopend blijf ik mijzelf bijscholen in onderwerpen binnen de psychologie, op dit gebied ben je immers nooit uitgeleerd en kan je je blijven ontwikkelen. Naast mijzelf verdiepen in de psychologie en mindfulness/meditatie, besteed ik graag tijd met mijn vriend, familie en vrienden. Ik kan erg genieten van uit eten gaan, reizen, muziek luisteren en dansen.

We vullen elkaar aan

Het is inmiddels zes jaar geleden dat ik samen met mijn collega’s binnen Psychologenpraktijk Breda ben gaan samenwerken. Ik vind het leuk en leerzaam om met psychologen uit verschillende richtingen samen te werken, om intervisie te doen en elkaar verder te helpen in de ontwikkeling.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. Ik hoop je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen