Werkstress of Werkconflict

Psychologen Breda - Werkstress of Werkconflict

Last van werkstress of heb je een werkconflict?

Ervaar je (veel) stress op je werk? Botert het niet met collega’s, wordt je gepest op het werk of zorgt de stress ook nog eens voor problemen thuis? Is er een conflict met een collega of je leidinggevende?  Krijg je geen gehoor bij je leidinggevende? Of heb je juist een conflict met je leidinggevende? Wacht niet langer, schakel onze hulp en voorkom erger!

Psychologische therapiesessies

De psychologen van Psychologen kunnen worden ingezet bij medewerkers met uiteenlopende psychische klachten. Verschillende praktische therapievormen (o.a. ACT, EFT, EMDR) kunnen ervoor zorgen dat de belastbaarheid bij u wordt vergroot en u sneller weer goed in uw vel gaat zitten. Bij een ziekmelding is de psycholoog erop gericht om u weer zo snel mogelijk sterker te maken zodat terugkeer in het werkproces mogelijk wordt.

Reintegratie

De psycholoog geeft advies over uw re-integratie en een passende opbouw van werkzaamheden. Indien nodig of gewenst zal ook contact met de leidinggevende worden gezocht om te bespreken hoe de werksituatie meespeelt in het herstel van de medewerker. Er wordt tijdens de sessie samen met de medewerker besproken waar de klachten vandaag komen en hoe hij of zij weerbaarder kan worden in de werksituatie.

Mediation

De psychologen van Psychologen Breda kunnen als mediator worden ingezet bij arbeidsconflicten. De psycholoog gaat met de medewerker in gesprek en zal daarna contact leggen met de leidinggevende of HR om te bespreken hoe de conflictsituatie kan worden opgelost. We helpen werknemer en werkgever weer met elkaar in gesprek te komen en naar oplossingen toe te werken. Indien gewenst kan de psycholoog ook aansluiten bij gesprekken.

Psychologische Zorg is een hoge drempel

Voor veel mensen is het zoeken van psychologische zorg een hoge drempel. Toch heb je door deze website te bezoeken al een stap gezet! Bij bovengenoemde klachten en hulpvragen kunnen wij je ondersteunen met effectieve psychologische zorg. In onze interventies maken we gebruik van verschillende methodes en invalshoeken. Juist deze combinatie leidt tot goede behandelresultaten.

Wij staan voor je klaar!

Bel vrijblijvend naar 076-7112860, maak een terugbelafspraak, mail naar Psychologen Bredastel online je vraag aan één van onze psychologen of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. We hopen je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen