Psychologische Zorg is een hoge drempel

Voor veel mensen is het zoeken van psychologische zorg een hoge drempel. Toch heb je door deze website te bezoeken al een stap gezet! De psychologen van Psychologen Breda ondersteunen je met effectieve psychologische zorg. In onze interventies maken we gebruik van verschillende methodes en invalshoeken. Juist deze combinatie met onze persoonlijke aanpak leidt dit tot goede behandelresultaten.

Waar kunnen we je mee helpen?

Psychologen Breda is gespecialiseerd in onderstaande gebieden en blijven continu opleidingen, cursussen en trainingen volgen zodat zij altijd kunnen anticiperen op maatschappelijke vraagstukken die de psyche beïnvloeden.

Als één van de weinige psychologen praktijken in Nederland hebben wij ook een vorm van E-therapie. E-therapie wordt ook wel internettherapie genoemd en is een behandelingsmethode waarbij, in het geval van psychologische problemen, een psycholoog via e-mail, website of chat contact heeft met cliënten. Ideaal als je net dat duwtje in de rug nodig hebt maar geen tijd hebt om naar onze praktijk te komen of als het echt niet gaat en je de deur niet uit durft.

Wij staan voor je klaar!

Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier, stuur ons een WhatsApp bericht of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. We hopen je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen