Singlecoaching voor relatiegeluk!

Je besteedt behoorlijk veel tijd van je leven aan partners. Je relaties hebben dan ook een aanzienlijke invloed op je welzijn. Een Single Coach/Psycholoog richt zich bij het geven van singlecoaching specifiek op mensen die alleen zijn. En dat zijn er steeds meer. Het aantal vrijgezellen is sinds de jaren tachtig verdrievoudigd! En ook het aantal scheidingen is enorm. Mensen zijn niet alleen vaker single, maar zijn ook steeds meer gericht op hun specifieke individuele wensen, behoeftes en verlangens. Ze willen niet alleen een relatie, maar ze willen ook de relaties op een betere manier invullen. Het wordt steeds lastiger om een geschikte partner te vinden want er is gewoon teveel keuze. We kunnen ons tegenwoordig veel meer uiten en hebben meer mogelijkheden om carrière te maken en daardoor wordt het moeilijker om relaties goed te onderhouden. We merken dat veel mensen worstelen met het aangaan van een relatie. Het is opmerkelijk dat het geaccepteerd is dat je een coach hebt om in je loopbaan te begeleiden, maar dat je het in de liefde het maar zelf moet uitzoeken. Singlecoaching biedt uitkomst!

Onze manier van werken

Bij Coaching voor Singles begeleiden we je in je zoektocht naar een partner, maar vooral ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en vaardigheden. We helpen je om nieuwe strategieën aan te leren om de passende partner te vinden. Soms moeten we belemmerende patronen doorbreken om een nieuwe richting in te slaan.

Op zoek naar relatiegeluk met Singlecoaching

Bij Coaching voor Singles kijken we vooral waar het goed gaat en proberen je hier vanuit verder te ontwikkelen in de juiste richting.  De structuur van de singlecoaching wordt altijd aangepast aan jouw wensen. Problemen waar je mogelijk  mee worstelt:

  • Niet los kunnen komen van de gevoelens voor je ex
  • Angst voor afwijzing
  • Gevoelens van eenzaamheid en isolement
  • Vertrouwen in het vinden van een juiste partner is laag
  • Je valt iedere keer op hetzelfde type partner, waardoor je steeds vastloopt
  • Gevoelens van onzekerheid en geen vertrouwen in het leven als single
  • Niet weten hoe te starten met het zoeken naar een juiste partner

Dit kan anders! Met de juiste inzichten en zelfkennis, is het voor iedere single mogelijk om geluk te vinden. Bij Singlecoaching werken we met een groot arsenaal aan methodes en inzichten uit verschillende (psychologische) stromingen. Altijd afgestemd op jouw behoeftes en wensen en gericht op het resultaat: die leuke, passende partner vinden en behouden. Of juist op een prettige manier als single door het leven gaan. Het is onze missie om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw doelen!

Wij staan voor je klaar!

Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier, stuur ons een WhatsApp bericht of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. We hopen je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen