Werk gerelateerde klachten zoals Burn-out, Overspanning, Bore-out en Werkstress

Wist je dat meer dan 20% van het ziekteverzuim gerelateerd is aan psychische klachten zoals overspannenheid en burn-out? Je zou verwachten dat mensen met jarenlange werkervaring gevoelig zijn voor een burn-out of overspannenheid maar het is name de leeftijdscategorie 25-36 die klachten heeft. Teveel mensen raken tijdens hun leven en in hun carrière geestelijk uit balans en verliezen daarmee hun evenwicht. Met vaak psychische en lichamelijke klachten als gevolg. Wij ondersteunen je actief en intensief zodat je klachten verdwijnen en je weer met plezier naar je werk gaat!

Burn-out

Psychologen Bbreda - Burn-out

Heb jij het gevoel opgebrand te zijn? Heb je geen energie meer of kun je geen motivatie meer vinden voor de bezigheden op je werk? Je vertoont kenmerken van een burn-out!

Overspanning

Psychologen Breda - Burn-out

Heb jij last van een Overspanning? Ben je te lang gespannen tijdens je werk? Ben je niet meer in staat om voldoende tot rust te kunnen komen? Pas op dat je niet overspannen raakt!

Werkstress of werkconflict

Psychologen Breda - Werkstress of Werkconflict

Heb jij stress op je werk? Krijg je geen gehoor bij je leidinggevende? Of heb je juist een conflict met je leidinggevende? Wacht niet langer en schakel onze hulp in!

Bore-out

Psychologen Breda - Bore-out

Verveel jij je op je werk? Heb je te weinig uitdaging in je werk of is het juist teveel van hetzelfde? Dit zijn typische kenmerken van een bore-out. Tijd om aan te pakken!

Psychologen Breda

Jouw hulp bij werkgerelateerde klachten

Zoek jij hulp bij werkgerelateerde klachten zoals Burn-out, Overspanning, Bore-Out of Werkstress?

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen