SeksTherapie vaak een hoge drempel

Het is een feit dat ruim 70% van de mensen die een langdurige relatie hebben, op enig moment problemen gaan ervaren met seks. Er wordt zelden openlijk over gesproken. Seksualiteit en seks is nog steeds een taboe in een tijd waarin iedereen steeds maar van seks lijkt te moeten genieten. Veel mensen blijken ontevreden over hun seksleven. Sekstherapie is vaak een hoge drempel. Blijven aanmodderen met seksuele blokkades ontwricht echter uiteindelijk de jullie relatie en dan is vaak te laat. De relatie wordt verbroken met alle ellende van dien.Zoek daarom tijdig hulp!

Het bespreekbaar maken van je eigen seksualiteit en die van je partner en daarvoor hulp zoeken bij een sekstherapeut is een hele forse stap. Dat begrijp ik maar al te goed. Seksproblemen bespreken met een persoon buiten jullie relatie voelt onveilig. Toch kan je relatie een boost krijgen als je hiervoor deskundige hulp zoekt in de vorm van sekstherapie. Resultaat: betere sexbeleving, sterke verbondenheid, intimiteit en vooral méér levensvreugde!

Deskundige hulp middels SeksTherapie

Deskundige hulp middels sekstherapie is het beste wat je voor jezelf en je partner kunt doen als het gaat om problemen rondom seks. Anders wordt seks zomaar een struikelblok in je relatie. Er ontstaat spanning, er komen toespelingen en bedekte verwijten. Als je seks helemaal uit de weg gaat samen, kan op lange termijn de biologische behoefte ervoor zorgen dat één van jullie vreemd gaat. En dat is voor veel mensen het ergste dat er maar kan gebeuren: je vertrouwen in je partner wordt geschonden. Sekstherapie biedt echt uitkomst.

Ik sta naast jullie

Als RelatieTherapeut en Coach sta ik naast jullie. Ik begrijp dat het spannend en moeilijk is om over seks te praten, laat staan problemen op seksueel gebied. We gaan een traject in waarin je kennis kunt maken met mij. Wie is Carla en hoe werkt zij? Pas als je je vertrouwd en ontspannen voelt gaan we pas met de sekstherapie aan de slag. We praten over seksualiteit en ieders seksbeleving. Mijn kennis en ervaring met dit onderwerp maken dat ik niets vreemd of raar vind, dat alles besproken kan worden en ik jullie kan helpen om een passende oplossing te vinden. Mijn hulpverlening is mensgericht en altijd maatwerk!

Bevlogen in mijn vak en werken vanuit kennis en wetenschap

Ik ben een gevoelsmens, ben bevlogen in mijn vak en werk altijd vanuit kennis en wetenschap. Ik ben een gecertificeerd Coach, gepromoveerd Bioloog (dr), Psycholoog i.o. en specialiseer me al jaren op het gebied van seksualiteit en het geven van SeksTherapie. Ik heb al veel stellen kunnen helpen met sekstherapie en hoop dat ik voor jou/jullie ook iets mag betekenen! Mijn eigen ervaringen en ook tegenslagen hebben uiteindelijk van mij een doorleefde ervaringsdeskundige gemaakt. Iemand die jullie begrijpt en verder kan helpen.

Wij staan voor je klaar!

Neem contact op met Psychologen Breda via het contactformulier, stuur ons een WhatsApp bericht of maak direct een afspraak. Dat is echt het beste wat je nu voor jezelf of voor jullie kunt doen. We hopen je snel te spreken!

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Not readable? Change text. captcha txt
WhatsApp Stel je vraag aan één van onze psychologen